"Проходи, сказала вона, тримаючи двері відкритими для нього," мають місце на кухні, і я отримаю чай з холодильника! "" Цукор і лимоном ", вона запитала?" Just лимоном ", він відповів, а виблискуючи посмішкою мільйони доларів! Передав йому свою склянку, вона сіла в кріслі поруч з його, і почав:" Я дуже перепрошую, але після всіх цих місяців я навіть не знаю ваше ім'я! "Він зробив великий ковток чаю і відповів:" Це ! Приємно познайомитися , у той час як вона каже, простягаючи руку:" Я "Обидва вони пили чай на їх за кілька секунд до Нансі запропонували, беручи чарку:" Дозвольте мені отримати трохи більше льоду для вас! ", Як вона встала, вона свідомо дав їй халат падіння відкритих даючи йому щедру поглянути на її оголене тіло! Вона впала в кількох кубах у склянку і повернувся на своє місце, тільки цього разу, в результаті чого у верхній частині мантії відкритим досить далеко , так що її грудей було видно! намагався не дивилася, але коли молоді жінки практично просить вас подивитися на сиськи він, ну, в такому випадку вам скористатися ситуацією! У дуже спокійним тихим голосом Ненсі запитала: "Вам подобається, як мої груди погляд , "? http://gjhyjjykfqy.com/
nhf[fnm vfkjktnyb[ vfkmxbrjd
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1