Це був момент вона мріяла про місяці, всього лише за можливість втілити в життя цієї великий чорний дзьоб в рот і смоктати його, поки він заповнений рот Кінчити! Це було так гладко, на думку, що є, тому що вал було як раз навпаки, все вибоїстій з прожилками і темна шкіра! За її увазі, що це був ідеальний секс іграшки, голова була ідеальна для ссання, з його оксамитовий головка з блискучими її слини, а, з іншого боку товстої грубої вал був би ідеальним для Fucking, з усіма його порушеннями, що викличе внутрішні стінки піхви ! Вона справді хотіла, щоб він Кінчити в рот, але так як час є одним з факторів, що вона її випустити з її рота і просила: "Візьми мене і ебать, я хочу відчувати тебе всередині мене!" Він стояв, принаймні шести футів на зріст, у той час як вона всього лише тінь протягом п'яти і двох ! Після вибору її під руки, він поставив на нього киска була розташовуватися прямо над його жорсткий дзьоб, де він дав їй повільно опускаються на її гладкою головою! "О, мій Гош", вона стогнала, як перший дюйма м'яса ковзнув усередину неї, "Y-You're Fucking огромная!" Він дозволив їй отримати ніг обгорненим навколо його талії, запитав її, якщо вона була готова, а потім з одного жорсткого бійки, натиснув на стегнах, за кермом свого довгого товщина глибоко в її тугий білої киски! Її перший оргазм пробив їй ще до його член нижньої межі!   gjhyjifhf  http://gjhyjjykfqy.com