Протягом наступних п'яти хвилин вона висіла на дорогий для життя, як він Повернені її вгору і вниз по своїм жорстоким валом, і Cumming знову і знову, будучи пійманий на його дзьоб, як пальто на вішалці, і навіть якщо вона хоче отримати Off, вона застрягла там, поки він не хотів відпускати її! Кожна з її оргазм, здавалося, бути більш інтенсивними, ніж попередня, і після свого шостого, його кількість, він підняв її з його члена, ставить її на коліна перед ним, і вигукнув б'є величезне навантаження Cum у відкритий рот і все обличчя! Був тільки дещо про стрілянину на обличчя білу пизду про те, що завжди його день!
Як він повертав у відпустку, він дав їй одну останній погляд, і голосно сміялася, дивлячись на розпатлану безлад, що він залишився сидіти на підлозі в кухні! "Агов, люба", він зауважив: "Я чув це припустити бути гарячою наступного тижня знову, чому не я чаю готова для мене, добре!?"! При слабкій посмішкою, вона кивнула головою і ротом слова, добре! gjhyjifhf http://gjhyjjykfqy.com