"Я почну води", Алісія запропонували ", а ти Роздягнися!" Це було неймовірно ніяково і Саманта дало б майже все, щоб бути в іншому місці, але вона застрягла, і вона це знала! Якщо вона називається блеф Міс Дентон там було дуже реальна можливість, що вона завалити уроці фізкультури, а не випускник, а також про те, що це не варіант вона навіть трохи розважає! "Хмель до нього," Міс Дентон лаяла, "воду запущено, і ви не видалили голий!" Grimly Саманта розстебнула блузку і сховав від її плечей, виставляючи її величезний бюстгальтер поміщені груди очах вчителя! "Давай, милий," Alicia натиснув на, "Off з вашої спідниці і ваше жіноче нижню білизну, ми не маємо цілий день!" Червоний різко зросла в щоках Саманти, як її спідниця впала до кісточок, залишивши їй лише в бюстгальтер і трусики, і саме в цей момент вона вирішила дати ще одну спробу жебрацтвом, "Р-Будь ласка, міс Дентон, я знаю, що я був неправий не приймати мою душу, але я дійсно гарна причина, будь ласка, не змушуйте мене робити це, я так соромно! "Міс Дентон Урочисто стояли зі схрещеними руками в той час як дивлячись на молоду дівчину і запитав:" А що можлива причина, що б бути!? "! Зробивши глибокий вдих, Саманта тихо відповів: "Це моя вага, пані, я-I'm над такою вагою, що я просто дуже соромно, щоб прийняти душ перед моїм однокласникам!" Перед Alicia Дентон встиг відповісти, сльози течуть по щоках Саманта як її емоцій отримали кращі її! Відразу серце
vbymtn jykfqy
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1