продовжував її втішити молодого студента, і, на її радості, вона знову не протестують, коли тридцять років вчитель м'яко hefted величезними грудьми в маленькій руці, скручування великих рожевих сосків між її великим і вказівним пальцями! " прошепотів: "Чи означає це відчувати себе добре на сосок, ви, здається, дуже чуйні тіла!?"! "Я-він почуває себе чудово, прошепотіла вона оборотні," D-вам подобається моя груди, я відчуваю себе такою коровою, вони такі великі! "" О, ні ",  переконував її:" великі груди просто зробити жінку, що набагато більш жіночною, ви скоро знайдете, якщо ви ще не зробили, що чоловіки і жінки, як тільки любов з жінкою з великими грудьми навколо, вони не тільки виглядати красиво, але вони дуже приємно смоктати і доторкнутися! "Вона похитала головою і сумно відповів:" Це просто неправда, мій хлопець знущається над ними іноді робить мукання звуків! "Тепер настала черга  мати вогонь прийти до щік, і вона відрізала:" Що мудак, кинь його, як поганою звичкою, мед і знайти собі когось, хто може оцінити ваші активи очевидно, що ривок він повинен бути! "! Ще трохи сумнівно,  тихо запитав:" А дивлячись на вас, у вас є прекрасне тіло, так що обробка і компактно, так само, як я хочу бути! "Вчитель посміхнувся і відповів:" Ну, дорога, ми всі Sexy в наших спеціальних способів, але я б все віддала, щоб ваші груди, повір мені, я б! "" Ти просто кажу, що "Саманта швидко відповів:" Я ставлю повагою багато приємно, що Моє! "Тепер трохи зростаюче роздратування, Алісія відповіла: "Добре, я буду тільки довести вам, подивитися на мене, я зніму верхню і показати вам!