"О, Боже", Samanthat голосно стогнала, "Y-You're перебираючи мою кицьку, і він почуває себе Sooooooo хороше!" "Mmmmmmm, та це так," Alicia тихо відповів: "Ви дуже волохаті киски, дорогий, твоя мама теж волосатий!?"! "Uh Huh," хмикнув, "S-вона отримала навіть більше, ніж мені, ми Італійська ..........!!!" "Ви знаєте, що я чув," запитав тихо!!? "W-що", Саманта задихнулася як Twisted пальця всередині її: "Що ви чули, привіт Богу, що відчуває себе добре, будь ласка, не зупиняйтеся!" "Не хвилюйся, дорога," Alicia ласкаво відповів: "Я не збираюся зупинятися, але я чула, що італійські жінки дуже легко сексуальному збудженні і зазвичай мають багато оргазмів, перш ніж вони задоволені, це правда!?"! "Я-I'm не впевнений", сказала між стогонами, але я чув мою маму, і вона кінчає знову і знову, коли папа трахает її! "" Ой, "Міс Дентон зітхнув:" Як часто він ебать її!?! "" Кожну ніч " застогнав," H-він дійсно дозволяє їй це теж є, він робить її просять його, як повія! "" Mmmmmmm, схоже, ваш тато тримає її на її місці "Alicia спостерігається, хіба вона коли-небудь смоктати її!?!" "О, мій так", тихо відповів: "Мама смокче його майже кожну ніч, я можу сказати Cuz вона перестає стогнати і батька говорили тільки одне нічого!" "Чи бачили ви жорсткий пеніс Your Daddy's", Алісія запитала при вирощуванні більше бідують сама!!? "А пару разів," зойкнув ", коли він Cam з його спальню, я міг бачити його через Тріщина в мої двері!" "Чи був він великий", сказала Алісія неглибоко ", я маю на увазі він мав великий півень!? "!" Fuck та він великий ", вона стогнала:" Він був величезний Fucking було довгі і зігнуті, з дуже кругла голова! "" Коли ви бачили її, "Alicia продовжував:" Як це ID Make You Feel! !? "" Як Fucking кицька ", стогнав", як мало кицька, які необхідно зробити! "" Ти мастурбувати тоді, "Alicia запитали, коли вона продовжувала перебираючи на шаленою швидкістю!!?" Так ", зойкнув," II досягнутим під моєю ночнушке і пальцем собі дійсно важко Cum! "" Так само, як я роблю для вас зараз ", Алісія запитала тихо!!?" Боже, це відбувається, "Samantha застогнав," М-моя киска йде через край, II може Розкажіть, I'm Fucking cummmmmmmming! "
fybkbyuec jykfqy
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1