фактично ніколи не бачив обличчя свого господаря, і насправді вона навіть не знає його імені, але, принаймні, два рази на місяць протягом останніх чотирьох років вона робить поїздку з півночі їй квартиру бік великого вікторіанського особняка на крайньому півдні бік, де вона дозволила собі бути домінують це невідоме чужим! Окрім, мабуть, одним з десяти відвідувань свого господаря б дійсно проявити себе і особисто використовувати її для свого сексуальної насолоди, але зазвичай вона буде використовуватися і насильства з боку декількох своїх subserviants жінка! Коли вона лежала нервово цікаво, що сьогоднішнє засідання буде проводити для неї двох оголених німфеток з'явився з нізвідки і втримав її зап'ястя й щиколотки шкіряними ременями, а глибокий голос свого господаря тихо запитав: "Ви знаєте що далі робити не Вам, "! "Так", відповіла вона слабо, "вони будуть голити мене!" "Голити, де " Він відповів: "Скажи мені, де саме ви повинні поголитися!?"! Подібно до того, як вона збирається відповісти на його питання, що одна з жінок pured тепле масло на піхву і почав масажувати її з її м'яким делікатним руках викликаючи Терра задихатися і відповісти: "О-на моє піхву, сер, вони будуть голити моє піхву! "