Протягом наступного seveal хвилини лише звуки чутні в тьмяно освітленій кімнаті були Террі гучний стогін і, звичайно, squishing Echos Виходячи з неї нафту, які охоплюються киска! "Ви читали, дорогий," голос свого господаря суворо запитав: "Ви готові до моїх дітей чистити сексу!?"! "О, yessssss", вона стогнала: "Я-I'm Soooooooo готове, будь ласка, мені зараз!" Довгий прямий бритвою була крижана проти її теплою вульви, та первісний контакт причиною її задихатися в той час як милі маленькі блондинки почав голитися всю свою область паху! "Це pleasureable вам, дорогі," голос заспівав рівномірно, "Чи ти мокрий, це зробить вас бажання проникнення!?"! "Р-лізу", попросила вона слабка, як вогонь в її стегна почав горіти з-під контролю ", ебать мене, будь ласка, ебать мене!" "У свій час", він відповів м'яко, але перш ніж ми дамо вам те, що ви так відчайдушно потребуємо, у мене є питання до вас! "" Що, вона стогнала: "Що ви хочете знати!?!" "Де ви були останні в неділю вранці, запитав він випадково?!?" II пішов до церкви, відповіла вона між зітханнями дихання! "І що ви там робили" , продовжував він!!? "Що ти маєш на увазі:" Вона відповіла!!? "саме те, що я запитав:" Він відповів рівно, "Що ви робили в церкві!!?" Її вигляд крутилась від наслідків її кицьку з масажем і обрізав тому вона wan't точно ясно мислити, а й у момент просвітлення вона відповіла: "Я навчу клас недільної школи, четвертого і п'ятого грейдерів!"
eljdktndjhbnm ldjb[ ;tymoby
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1