Навіть у її знавіснілий держава цікавиться, що на землі, її викладання клас недільної школи було пов'язано з її господарем, але її думок був перерваний, коли її господар сказав: "Це правильно, дорогою, а що б батьки цих дітей, думаю, якщо вони бачили відеозапис живеш Fucked по капюшонами людей в підземеллі при отриманні Ваших грудях всмоктується двох чарівних дівчат!? "! Stab терору, хоча її постріл кулею як вона представляла в очі її розуму її колег парафіян церква дивиться її істота використовувати як повія для здійснення її msater, тому коливання в голосі благала: "Будь ласка, ні, я буду робити все, що ви запитаєте, у -ви не можете робити, що для мене! "" Але, звичайно, можу ", він відповів просто," на самом деле я вже відправив стрічку, а не на батьків ваших учнів, а на пастора вашої церкви! " Навертаються сльози в очах, як вона сердито відповіла: "Ви ніколи не обіцяли вивезти засідань за межами цього залу, але зараз ви зрадили моя довіра до вас!" "Я зробив вам велику користь, Террі, відповів він рівномірно," Тепер ви можете бути там на вулиці, що ви тут, жінки, хто потребує, не роблять, яке вимагає, щоб бути дисциплінованим! "
jlyjgjksq ctrc
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1