Я думала, що ти хотів покинути нас," голос свого господаря запитав тихо: "я помилився!?"! "Y-You're сволота, сказала вона крізь зуби, а блондинки стукали гігантські фаллоимитатор в і з її піхви," Ви знаєте, як я! "" О, я бачу ", він відповів:" Я просто використовувати вас для мого власного садистського задоволення, чи що? "!" Точно ", вона задихнулася, як її киска рвонувся до неї майбутньому оргазму," А-ти все це взяти і принизити людей! "" Mmmmmmm, якщо я нагадаю вам подзвонив мені, я ніколи не завжди навіть назвав вас один раз ", він заперечив:" Але якщо ви хочете, щоб зупинити Джанет, все що вам потрібно зробити, це просити! " "Н-ні", вона задихнулася як її піхву стало дико спазму з-під контролю, "I-I'm тільки про там, р-дуже близько, ohhhhhhhhhhhhhh ебать, що почуває себе добре!" "Д-ти дійсно надіслати цю касету: "Вона стогнала, як її киска конвульсіях навколо товстої дубиною забиті глибоко всередині її киски!!?" Ви думаєте, що я зробив, запитав він ніжно!!? "II не знаю", відповіла вона, а її оргазму Twisted її кицьку у вузли! "У мене є інше питання до Вас,Террі", сказав В. Ющенко: "Ви думаєте, що преподобний видалити його пеніс і maturbated, коли він дивився на тебе смоктати товстенькі киски ?"! "Ні", вона задихнулася ", він не став би навіть не дивився на неї!" "Дійсно," тихо спитав він, "якби я був людиною вигляді красивою молодою жінкою на ссання виголений піхву я не думаю, що я можу перестати дивитися, і думати про це на мить, я впевнений, що він дуже великий пеніс, а так як він не перебуває у шлюбі, просто бачити Вас час безглуздого трохи повія ви, мабуть, поїхала з ним Crazy похоті!
ajnjujks[ cextr
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1