З свіжим посадив образі пастора Фентон люто мастурбувати, спостерігаючи її еблі і смоктати як свого господаря і молодої жінки, кульмінацій як потужний, як вона коли-небудь досвідченого залишили її тремтячою масі желе на свій таблиці Top! "Як ви себе почуваєте зараз, дорога, сказав він неголосно запитав:" Ви ще мене ненавидіти!? "! Груди ще здіймалися з-за відсутності дихання, вона пролепетала," Н-ні, пане, я не ненавиджу тебе! "" І про Ваш пастор ", він запитав?!?" Ви не послав його, ти ", вона відповіла !!? "Що ви дійсно думаєте, запитав він ніжно!??" "Ні, ви ніколи цього не зробить для мене", заявила вона твердо! "Але, звичайно, ви маєте рацію", відповів він, у той час як велика Titted брюнетка зайняла місце між стегнами Террі і почав Tonguing її губ капає ", я ніколи не робити нічого такого, але мати, тепер це вже зовсім інша річ", і Тері спостерігав на екрані як образ її матері прийняти пакет з Листоноша прийшов в полі зору в той час як ненажерливий рот пожирати її піхву зробили її Клоса
Запропонувати кращий переклад