Коли все закінчилося, він впав на неї, повністю витрачена і осушених кожен останній біт енергії в його мускулисте тіло! Булькати утворюється в горлі, як її киска початку тривалого процесу розслабитися після такої жорстокої і в'язких напад! Вона починає відновлюватися лише натяк на неї моторних навичок, так як вона зараз ледве може рухатися кінчики пальців рук і ніг! Кілька хвилин по тому він був запакований і готовий піти, але він був один останній "подарунок" для неї! Перед від'їздом він місце спеціальна підвісна талію і прикріпити невелику вібратора до спеціального рукава, що тримав її на місце! Ретельно позиціонування ремені, щоб вони були в точності правильну позицію, він скидав на на вимикач, сунув маленький Hummer у піхви, і вставити все інше в ній ще мокрі мокрий киска! Після все було добре, він посилив ремені запевнити, що ніяка боротьба може змістити трохи satisfier! "", він прошепотів: "Я повинен піти зараз, але я залишу тобі маленький подарунок між ніг!" "Я можу сказати від вашого дихання, що ви дійсно ціную це, і я просто поклав у нових батарей тому він повинен працювати протягом декількох годин!" "Що це було:" Він запитав: "Ах, у вас інша кульмінації, дуже добре, , я впевнений, що в найближчі кілька годин у вас буде багато більше!" "Ну, це для мене час, щоб попрощатися, але не переживайте, приблизно через годину я буду зателефонувати в міліцію і розповісти їм про ваше положення, якщо у вас час це правильно, ви можете бути просто маючи оргазму вони висадити двері!" "Bye ! "  http://gjhyjjykfqy.com